For studerende - to konkurrencer til kickstart af din forretningsidé – Københavns Universitet

IE > Nyheder > 2konkurrencer

28. januar 2015

For studerende - to konkurrencer til kickstart af din forretningsidé

Februar byder blandt andet på disse to konkurrencer, hvor du kan vinde penge til realisering af din forretningsidé.

Social iværksætterpris 2015 er for dig, der har en idé, der er bæredygtig og kan skabe social forandring. Der afholdes et finalevent d. 6.marts, hvor du kan deltage med din idé og vinde 50.000kr samt sparring og mentorforløb til udvikling og realisering. Hvis du har behov for kvalificering inden finalevent afholdes der idécamp i København d. 20.-22. februar med idéworkshops, introduktion til Business Model Canvas, hjælp med den skriftlige beskrivelse af idéen, der skal indsendes mv.

Social Iværksætterpris 2015 arrangeres i samarbejde mellem Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder og Venture Cup.

Nordic Innovation åbner for tilmelding til Nordic Independent Living Challenge d. 5. februar kl. 12.00. Har du en idé, der kan hjælpe de ældre og handicappede i samfundet til at være mere selvstændige i deres dagligdag, så send dine idéer ind til konkurrencen. Du kan vinde op til 1 million NOK.

Bag konkurrencen står Københavns Kommune sammen med de fire øvrige nordiske hovedstæder. Væksthus Hovedstadsregionen/OPALL samarbejder med Københavns Kommune om at gennemføre konkurrencen.