Åbningsreception på KU PLUS – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Åbningsreception på KU...

01. juni 2017

Åbningsreception på KU PLUS

Mød op og bliv klogere på KU's nyeste "hub" på stammen, KU PLUS på Søndre Campus, del af UCPH Innovation Hub. Mandag den 19 juni klokken 15 slår Søndre Campus på Københavns Universitet dørene op, så du kan se hubben, møde dens teams og ikke mindst høre dejlig musik med Rest in Beats.

Hvad er KU PLUS for en størrelse?

KU PLUS kan være din nye legeplads for innovative ideer samt stedet, hvor du udvikler og modner et nyt undervisningsprojekt eller måske endda en fremtidig virksomhed. Vi hjælper både studerende og ansatte med at bringe forskning, projekter og faglighed i spil uden for universitetets mure — og verdenen uden for med at finde samarbejdspartnere inden for vores universitet.

Bandet Rest in Beats, der spiller til åbningsreceptionen.

Kom og mød de nuværende brugere af hubben og tag en snak med hubbens ansatte i baren om, hvad innovation skal betyde på de tre fakulteter, Det Humanistiske, Juridiske og Teologiske Fakultet på adressen:

KU PLUS
Njalsgade 76,
Bygning 4A, 1.sal lokale 13

Søndre Campus - KU

Program for dagen

15.00-15.10 Ankomst og baren åbner
15.10 Åbningstale ved Julie Sommerlund, prodekan for omverdensrelationer på Det Humanistiske Fakultet, og Henrik Palmer Olsen, prodekan for forskning på Det Juridiske Fakultet.
15.20 Musik ved Rest in Beats
15.35 Oplæg ved Anne Dvinge, tidligere forsker på Det Humanistiske Fakultet og stifter af Low-Fi
15.40 Introduktioner fra vores hubsters: Freshland, The SEED, FIRE Journal m.fl.
15.50 Walk’n’Talk og mini-workshops med vores hubsters - baren serverer samtidig snacks, øl og ingefærshots fra InsektKBH
16.35 Musik ved Rest in Beats

Du kan downloade ovenstående program her.
Følg med på KU PLUS' facebookside for opdateringer om programmet.