I&E Konference 23/04/2015 – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Konference

19. marts 2015

I&E Konference 23/04/2015

Torsdag d. 23 April afholder Aalborg Universitet i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab og University College Nordjylland en konference der sætter fokus på indsatsen omkring iværksætteri og innovation.

Konferencen er for dig, der ønsker at diskutere rammer og formål med entreprenørskab i uddannelserne, dig der vil udvikle din egen undervisning i retning af innovation og entreprenørskab, dig der vil introduceres til værktøjer, der kan understøtte innovation og entreprenørskab i uddannelserne, og dig der bare gerne vil møde ligesindede kolleger og aktører inden for erhvervsfremme, politik og uddannelse.

Du kan læse mere om konferencen og se hele programmet ved at klikke her.

Tid og sted: Torsdag den 23. april 2015 Aalborg Universitet, Niels Jernes Vej 14, lokale 4.107.

Deltagelse i konferencen er gratis. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig ved at sende en mail til Morten Dahlgaard på mda@adm.aau.dk senest den 20. april 2015.