Magasinet Corpus på besøg i UCPH HUB – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Magasinet Corpus på be...

21. maj 2015

Magasinet Corpus på besøg i UCPH HUB

I løbet af foråret har I&E projektets innovationskonsulenter afholdt workshoppen Innovation & Entrepreneurship oppe i UCPH Innovation HUB.

Workshoppen har kørt over 5 uger og har indeholdt tre fælles workshops, individuel vejledning og en afsluttende præsentationsgang, hvor de studerende har fremlagt deres projekter for hinanden. De deltagende studerende kommer bredt fra KU's fakulteter og har i løbet af workshoppen kunne videreudvikle og arbejde med deres idéer.

I forbindelse med den afsluttende præsentationsgang på workshoppen deltog en journalist fra Magasinet Corpus. Her fik han mulighed for at høre med, da de deltagende studerende præsenterede deres entreprenørskabsprojekter og erfaringer. Det er blevet til en artikel om de tilbud der udbydes af UCPH Innovation HUB og de projekter de studerende har arbejdet med i forbindelse med workshoppen.

Artiklen kan findes her i Magasinet Corpus.