Er du interesseret i at arbejde med cases i din undervisning? – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Cases i undervisningen

04. maj 2016

Er du interesseret i at arbejde med cases i din undervisning?

ARRANGEMENT

Kom til tema-eftermiddag om cases i undervisningen i KU's Innovation og Entreprenørskabs-undervisernetværk.

Mandag den 30. maj kl. 12.30-15 kan du møde tre af KU's undervisere og blive klog på hvordan de, på meget forskellige måder, har integreret cases i deres undervisning med mulighed for at stille spørgsmål og debattere efterfølgende.

Kom til tema-eftermiddag og hør mere om at:

• Anvende egne cases i undervisningen
    af Lektor Susanna Cirera Salicio, Institut for Klinisk Veterinær- og Husdyrvidenskab, SUND

• Anvende cases fra en ekstern samarbejdspartner i undervisningen
    af Ekstern lektor Jesper Lee Jyderup, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, HUM

• Anvende de studerendes egne cases i undervisningen
    af Adjunkt Karin Beukel, Institut for Fødevarer- og Ressourceøkonomi, SCIENCE

Hvor finder jeg arrangementet

Arrangementet foregår i Udvalgsværelse 3, Nørregade 10, 1.sal, København K. Alle er velkomne, og vi starter med en sandwich kl. 12.30.

Hvordan tilmelder jeg mig

Af hensyn til forplejning bedes du tilmelde dig ved at sende en mail til Therese Hyll Bruun, Uddannelsesservice. Tilmeld dig senest 26. maj.

Vi ser frem til at se dig til en spændende eftermiddag!

Læs mere om KU's I&E Undervisernetværk.