Deltag i Cleantech Innovation Camp 2015 – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Deltag i Cleantech Inn...

09. oktober 2015

Deltag i Cleantech Innovation Camp 2015

Cleantech løsninger

Tag på Cleantech Innovation Camp fra den 9. til 15. november og lær, hvordan du kan sætte din faglighed i spil, udvikle idéer og deltage i en innovationsproces med henblik på at udvikle idéer, der kan løse real-life udfordringer stillet af forskningsbaserede virksomheder.

Sæt nye standarder for bæredygtige og grønne løsninger!

Tag med på Cleantech Innovation Camp 2015

På Ceantech Innovation Camp kommer du til at arbejde i tværfaglige teams og løse en udfordring, som en virksomhed stiller jer. I løbet af ugen kommer du gennem en innovationsproces - fra ide til løsning – hvor du ender ud med en Cleantech løsning i form af et produkt, service, ydelse eller koncept.

Cleantech Innovation Camp er for dig, der er nysgerrig på Cleantech feltet og ønsker at omsætte din faglighed til praksis. Du vil gerne have konkret erfaring med innovationsprocesser og idégenerering. Du er motiveret for at indgå i et tværfagligt team og få erfaring med et virksomhedssamarbejde, hvor du arbejder med en real-life udfordring for en forskningsbaseret virksomhed.

Tag med på Cleantech Innovation Camp og

• Lær om hvordan du omsætter din faglighed i praksis
  • Lær om hvordan du udvikler Cleantech idéer og løsninger
  • Lær om hvilke trin, der er i en innovationsproces
  • Få konkret erfaring med idéudvikling og innovation
  • Få indsigt i hvordan en større forskningsbaseret virksomhed arbejder med innovation og produktudvikling
  • Få erfaring med at identificere og udvikle konkrete forretningsmuligheder
  • Få erfaring med udvikling forretningsmodeller
  • Lær om design og analyse af produkter, services, ydelser og markedsmuligheder
  • Lær om kunde-, konkurrent- og markedsanalyse
  • Og hør en række inspirational talks fra iværksættere og eksperter i innovation

Campen veksler mellem inspirationsoplæg, workshops, arbejde i teams og præsentationer. Du bliver præsenteret for en række metoder og øvelser til idégenerering og innovation, som du prøver af i praksis. Du lærer om forretningsmodeller og markedsanalyse med henblik på at udvikle en innovativ cleantech løsning. Du samarbejder i et tværfagligt og har løbende sparring med den virksomhed, som stiller udfordringen. Du kommer derfor til at deltage aktivt på dagene.

Vi tilrettelægger campen, så alle studerende kan deltage – uanset studieretning, semester og erfaring med idégenerering, virksomhedssamarbejde og innovation.

Deadline for tilmelding er torsdag d. 29. oktober kl. 12.00. Du skal skrive ½ side om din motivation for deltagelse.

Cleantech Innovation Camp er et ekstracurriculært forløb arrangeret af UCPH Innovation HUB og Climate-KIC Nordic.

Climate-KIC Nordic

Europe’s largest public-private innovation partnership focused on climate change.

UCPH Innovation HUB

Office space and counselling for students with innovative ideas and startups at the University of Copenhagen.