Daybuilder: Fra studie til virksomhed – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Daybuilder: Fra studie...

05. marts 2015

Daybuilder: Fra studie til virksomhed

The University Post bragte d. 4 marts en artikel om de to tidligere Datalogi studerende på Københavns Universitet Lasse Nørregaard og Philip Løventoft. Efter at de to arbejdede sammen på deres bachelor projekt, udviklede det sig til en forretningsidé og sammen har de startet firmaet Daybuilder.

Daybuilder er et webbaseret program, der hjælper individer med kroniske sygdomme i deres dagligdag med at overvåge deres tilstand gennem en proces kaldet ”telepsykiatri”. Patienterne registrerer selv dagligt deres humør, medicinindtag, motion, alkoholforbrug osv. Disse dataregistreringer gør det nemmere for patienten og behandleren, at holde øje med patientens udvikling og velbefindende.

Daybuilder har tidligere haft kontorplads hos forløberen til UCPH Innovation Hub - T57. Her har de modtaget rådgivning og blevet tildelt KU's Proof-of-Concept midler, der tildeles studerende iværksættere der ønsker at afprøve en forretningsidé. Efter at Lasse og Philip dimitterede flyttede Daybuilder kontor og i år modtog de to iværksættere den nyligt lancerede iværksætterpilot-ordning. Ordningen betyder at Lasse og Philip vil modtage rådgivning og finansiering i op til et år til at udvikle Daybuilder.

Læs hele artiklen på The University Posts hjemmeside: http://universitypost.dk/article/monitoring-patients-mental-health-their-smartphones