Der kaldes til samling – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Der kaldes til samling

07. september 2016

Der kaldes til samling

Når du nu alligevel har meldt dig til UCPH Innovation Day den 13. oktober og skal til byen, hvorfor så ikke komme en dag tidligere og få lidt mere innovation og entreprenørskab ind under huden?

Onsdag den 12. oktober afholder UNIEN og Fonden for Entreprenørskab i tæt samarbejde med Københavns Universitet samling for undervisere på universiteterne og de kunstneriske uddannelser.

Temaet er undervisningsaktiviteter inden for innovation og entreprenørskab, og samlingen vil fokusere på følgende spørgsmål:

• Hvad har vi som undervisere brug for at kunne?
  • Hvordan gør vi hinanden bedre som undervisere, der interesserer sig for innovation og entreprenørskab?

Dagens program indeholder derudover oplæg omkring eksisterende efteruddannelsestiltag samt workshops om innovation og entreprenørskabstematikker.

Hvordan tilmelder jeg mig

Du kan tilmelde dig dagen her. Du er også meget velkommen til at kontakte Pernille Berg på pberg@ffe-ye.dk, hvis du har spørgsmål.

Hvor finder jeg det

Sted: Auditorium 1, Københavns Universitet, Frue Plads 4