Innovation i undervisning: FOOD's Teachers Day – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IE > Nyheder > Innovation i undervisn...

11. juni 2015

Innovation i undervisning: FOOD's Teachers Day

How can we integrate or enhance innovation in the selected FOOD-courses?

Sådan lød titlen på den innovationsworkshop, som innovationskonsulenterne Rikke Okholm og Kirsten Van Dam afholdte til FOODs annual Teachers Day 2015 den 29. maj, der i år havde temaet "Innovation in education at FOOD”.

Formålet med workshoppen var at
- At udvikle en fælles tankesæt i forhold til innovation i undervisning på FOOD
- At udvikle idéer til at integrere eller fremhæve innovation i udvalgte kurser fra BA til KA.

Underviserne arbejdede i fem grupper med 1 til 2 FOOD-kurser hver, hvor de diskuterede nye muligheder for at integrere eller fremhæve innovation i disse kurser. Innovationskonsulenterne havde udarbejdet kursusskabeloner og andet inspirationsmateriale til at understøtte gruppearbejdet.

Få materialet fra dagen og lad dig inspirere

Hent innovationskonsulenternes præsentationsslides (pdf). Du kan også hente noget af materialet fra workshoppen:

 

Du kan også se lidt billeder fra dagen.