Gratis kursus for undervisere: I&E i din undervisning – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Gratis kursus for unde...

04. april 2017

Gratis kursus for undervisere: I&E i din undervisning

Tag med på IEKU, hvor du kan få inspiration fra spændende oplægsholdere og konkret vejledning i at inddrage innovation og entreprenørskab (I&E) i din undervisning. Tilmeld dig senest 12. april 2017.

Kom og få praktisk indsigt i, hvad I&E kan bidrage til i din undervisningskontekst. Du får viden om bl.a. kursusdesign og innovationsmetoder, underviserrollen og samarbejde med eksterne aktører samt inspiration til, hvordan du kan integrere I&E i dit eget kursus.

Følgende temaer er på programmet

• KURSUSDESIGN OG UNDERVISNINGSMETODER
    Inspirationsoplæg af Lars Kayser, Lektor, Institut for Folkesundhedsvidenskab, SUND, KU.
  • CENTRALE LÆRINGSSITUATIONER I I&E-KURSER
    Inspirationsoplæg af Henrik Jochumsen, Lektor, Det Informationsvidenskabelige Akademi, HUM, KU.
  • SAMARBEJDE MED EKSTERNE AKTØRER
    Inspirationsoplæg af Karen Lund Petersen. Lektor fra Institut for Statskundskab, SAMF, KU.
  • UNDERVISERROLLEN - FRA EKSPERT TIL FACILITATOR
    Inspirationsoplæg af Pernille Bjørn. Professor fra Datalogisk Institut, SCIENCE, KU.

Hvor og hvornår finder det sted

Kurset foregår den 19.-20. april 2017, begge dage fra kl. 9.00 - 16.00 på Henrik Pontoppidans Vej 6, 2.sal, 2200 København N. Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her

Du kan tilmelde dig kurset lige her. Du kan også læse mere om kurset og se programmet. Deadline for tilmelding er den 12. april 2017.