GRØN DYST 2017 – Københavns Universitet

21. marts 2017

GRØN DYST 2017

Bæredygtige løsninger

Den 23. juni afholdes GRØN DYST 2017 af Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Studerende kappes om, hvis grønne projekt der har størst potentiale – og KU er inviteret med 10 projekter!

Fokus på bæredygtige løsninger

GRØN DYST er en studenterkonference, hvor studerende får mulighed for at fremvise deres grønne ideer indenfor bæredygtighed, miljø og klimateknologi.

GRØN DYST giver dig en enestående chance for at præsentere dig selv og dit projekt for en bred vifte af grønne interessenter, heriblandt erhvervsfolk og politikere. Du kan skabe et netværk, der kan føre dit projekt langt videre, end du måske selv havde forestillet dig.

Sådan deltager du

Tilmelding skal ske gennem Sustainability Science Centret på KU. Vil du, alene eller som del af en gruppe, gerne være blandt dem, KU sender afsted til GRØN DYST, skal du sende et projektforslag udarbejdet i denne abstractskabelon inden den 1. maj.

Send dit forslag til sustainability@science.ku.dk. Husk kontaktinformationer i mailen!

Forslagene vil blive vurderet i Sustainability Science Centrets styregruppe, hvorefter de 10 bedste i begyndelsen af maj får besked om, at de er udvalgt til deltagelse.

Gå ind og læs mere om GRØN DYST