KU-studerende til GRØN DYST – Københavns Universitet

16. januar 2015

KU-studerende til GRØN DYST

Grønne og bæredygtige løsninger

I juni afholdes GRØN DYST 2015 af DTU. Studerende kappes om, hvis grønne projekt der har størst potentiale – og KU er inviteret med 10 projekter!

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) afholder d. 26. juni GRØN DYST (Green Challenge).

Fokus på bæredygtige løsninger

GRØN DYST er en studenterkonference, hvor studerende får muligheden for at fremvise deres ideer til grønne projekter indenfor bæredygtighed, miljø og klimateknologi. Ved den sidste afholdelse af GRØN DYST var der projekter der beskæftigede sig med affaldshåndtering, vindenergi, reducering af pesticider og mange andre spændende, innovative initiativer.

Deltagerne i GRØN DYST får en enestående mulighed for at præsentere deres projekter for erhvervslivet, politikere og studieledere, samt studerende fra universiteter landet over. Du kan blive inspireret af dine medstuderende og skabe et netværk, der kan føre dit projekt videre end du måske selv havde forestillet dig. Og til næste GRØN DYST er KU blevet inviteret til at deltage med 10 projekter.

KU til GRØN DYST

Med invitationen får KU-studerende nu også mulighed for at fremvise deres ideer til grønne projekter. Hvis du som KU-studerende gerne vil deltage foregår tilmelding via Sustainability Science Centret på KU. Du kan læse mere om regler for tilmelding for KU-studerende på Sustainability Science's hjemmeside.

Gå ind og læs mere om GRØN DYST: http://www.groendyst.dtu.dk/