HumanImpact – Københavns Universitet

IE > Nyheder > HumanImpact

01. februar 2017

HumanImpact

Læser du på Humaniora og interesserer du dig for innovation, så kan projekt HumanImpact være noget, du skal holde øje med.

HumanImpact-projektet er et erhvervsforskningsprojekt, der skal give virksomheder mulighed for ny viden fra humanioras forskere og dermed nye perspektiver på og nye løsninger til deres nuværende og potentielle kunder. I projektet skal forskere fra fag som fx historie, filosofi, medievidenskab, lingvistik og moderne kulturstudier hjælpe virksomheder med at få en større forståelse af deres kunders forbrug, identitet og barrierer for produkter og services.

Men også for dig som humaniora-studerende vil der hen ad vejen være meget at hente i projektet i form af adgang til et stadig større net af kontakter til virksomheder gennem underviserne, inddragelse i undervisningen af cases og dermed aktuel viden om praksis i virksomhederne samt muligheder for praktikophold og erhvervsspecialer.

Alt dette vil styrke din og andre studerendes employability som kommende humaniora-dimittender og vil bidrage til den gode cirkel med stigende samarbejde mellem den humanistiske forskning og omverdenen til følge.

Du kan læse mere om projektet HumanImpact her.