For undervisere: Kursus om innovation – Københavns Universitet

IE > Nyheder > For undervisere: Kursu...

28. september 2015

For undervisere: Kursus om innovation

KURSUS

Tag på 2-dages kursus og lær, hvordan du i praksis kan bruge innovation i undervisningen, f.eks. med henblik på at udvikle et eksisterende kursus, tilføje enkelte innovationselementer til din undervisning eller designe et helt nyt kursus. Vi dykker ned i centrale tematikker, fordele og udfordringer når innovation er i spil i undervisningen, så du kan danne dig et overblik over, hvor innovation bliver relevant i forhold til din undervisning.

På kurset kigger vi nærmere på de spørgsmål, som ofte rejser sig - både hos den erfarne og uerfarne underviser. Hvordan bruger du i praksis innovation i undervisningen? Hvilke forskellige muligheder er der for I&E i undervisningen? Bør du lave workshops eller etablere erhvervssamarbejde? Hvordan skal du forholde dig til underviserrollen? Hvordan opstiller du læringsmål, og hvordan tilrettelægger du undervisningen uden at gå på kompromis med fagligheden? Alt det kigger vi nærmere på! Vi vil anvende Værktøjskassen for Innovation og Entreprenørskab i Undervisningen som ressource på kurset.

Tag med på IEKU og:

• Få viden om, hvordan du konkret tilrettelægger et I&E-kursus
  • Få viden om, hvordan du konkret forholder dig til rollen som underviser på et I&E-kursus
  • Lær om hvilke læringsmål, der kan opstilles for et I&E-kursus
  • Få viden om, hvordan du kan etablere samarbejde med eksterne organisationer i din undervisning

IEKU er for dig, der underviser på Københavns Universitet. Du vil gerne have inspiration og konkrete råd til, hvordan du bruger I&E i din undervisning. Du kender måske allerede en del til innovationsdidaktikken og har allerede erfaring med at bringe elementer herfra i spil i undervisningen. Du vil gerne have ny inspiration til kursustilrettelæggelse og savner perspektiver på din rolle som underviser, opstilling af læringsmål og ikke mindst ny inspiration til inddragelse af cases og eksterne samarbejder i undervisningen.

Kursusdagene veksler mellem oplæg, videndeling, workshops og fælles diskussion. Du bliver præsenteret for en række metoder og øvelser, som vi prøver af i praksis. Du kommer derfor til at deltage aktivt på dagene med udgangspunkt i din egen undervisning.  Vi tilrettelægger kurset, så alle undervisere kan deltage - uanset niveauet af erfaring med innovations- og entreprenørskabsundervisning.

Se det fulde program for kurset og læs om tilmelding her.

Du kan også downloade vores brochure om kurset til dig selv eller en kollega.