Infomøde om iværksætteri under studiet – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Infomøde

30. januar 2015

Infomøde om iværksætteri under studiet

UCPH Innovation HUB afholder informationsmøde omkring dine muligheder som iværksætter eller projektmager under studiet. UCPH Innovation HUB tilbyder faste og fleksible kontorpladser, rådgivning og mentorforløb, workshops og et fællesskab af andre studerende, der arbejder med at realisere et projekt eller en virksomhed. Der er deadline for optagelse i UCPH Innovation HUB mandag d. 16. februar og mødet er en mulighed for at få indblik i optagelsesproceduren og hvilke krav, der stilles til ens projekt eller virksomhed.

Infomødet foregår torsdag d. 5. februar i UCPH Innovation HUB’s lokaler på Nørre Allé 63b 2. sal fra klokken 15.30 til 16.30.

Alle studerende fra KU kan deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

Det er ikke et krav at deltage i infomødet for at søge om optag i HUB'en.

Kontakt Peter Ottesen på pco@science.ku.dk om spørgsmål vedrørende infomødet og optagelsesproceduren i UCPH Innovation HUB.

UCPH Innovation HUB er en del af projektet Innovation og Entreprenørskab på KU, der arbejder for at støtte en kultur for innovation og entreprenørskab blandt studerende og undervisere på Københavns Universitet.