Fokus på innovation hos Folkesundhedsvidenskab – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Fokus på innovation ho...

21. juni 2015

Fokus på innovation hos Folkesundhedsvidenskab

Institut for Folkesundhedsvidenskab (IFSV) afholdte tidligere på måneden deres Department Conference (Institutdag) med fokus på at imødekomme kommende udfordringer indenfor sundhed.

I forbindelse med konferencen deltog innovationskonsulent Rikke Kortsen Okholm med en præsentation om innovation i undervisning. Formålet med workshoppen var at drøfte, hvordan undervisere på IFSV kan integrere undervisning om innovation og innovationsprocesser ind i deres kurser. Rikke Okholm's præsentation var brudt op i mindre bidder, hvor hver bid var efterfulgt af drøftelser i mindre grupper og diskussion blandt alle workshop deltagerene.

Rikke præsenterede også en værktøjskasse til undervisning i innovation (http://innovation.blogs.ku.dk/), hvor undervisere kan finde hjælp, hvis de ønsker at medtage innovation og iværksætteri i undervisningen.

Du kan læse mere om dagen og workshoppen via følgende link.