Interesseret i sundhedsinnovation? – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Interesseret i sundhed...

29. februar 2016

Interesseret i sundhedsinnovation?

Sundhedsinnovation

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, bør du prioritere at give en ny hjemmeside for sundhedsinnovation et besøg – uanset om du er studerende, underviser eller forsker.

Sundhedsinnovation handler om at skabe livskvalitet og velstand gennem sundhedsløsninger, der tager udgangspunkt i borgernes behov. I København skal studerende, forskere, undervisere, erhverv, kommune og region, sammen med borgerne, være med til at definere fremtidens behov og finde de gode løsninger.

www.sundhedsinnovation.nu kan du læse mere om, hvad der rører sig lige nu inden for sundhedsinnovation, finde relevante events og aktiviteter eller få gode råd og værktøjer til at komme i gang med sundhedsinnovation.

• Som studerende kan du fx via værktøjskassen Overblik få et indblik i, hvordan man kommer fra en god idé til at skabe en virksomhed. Du kan danne dig et overblik over uddannelser, som har fokus på sundhedsinnovation eller holde dig opdateret omkring funding til din start-up.

• Som underviser kan du blive introduceret til forskellige måder at inddrage innovation og entreprenørskab i din undervisning eller få hjælp til at lave sin egen innovationsworkshop eller sommerskole.

• Er du en forsker, som brænder for innovation, kan du få et hurtigt indblik i det danske innovationslandskab, få information om eksisterende tværgående innovative samarbejder eller holde dig opdateret på forskellige fundingmuligheder.

Gå selv på opdagelse på www.sundhedsinnovation.nu og bliv inspireret.