Invitation: Kig ind i Værktøjskassen til Innovation & Entreprenørskab – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Invitation: Kig ind i ...

29. juni 2017

Invitation: Kig ind i Værktøjskassen til Innovation & Entreprenørskab

Kom og bliv inspireret til, hvordan du kan anvende metoder til innovation og entreprenørskab i undervisningen – både i form af kortere forløb eller fx til udvikling eller re-design af hele kurser.

Den 21. september deler KU erfaringer og værktøjer om udvikling af undervisning fra en række tværfakultære projekter. Det sker i Festsalen på Frue Plads kl. 9-12.

Du kan bl.a. få et kig ind i Værktøjskassen til Innovation & Entreprenørskab. Det er KU’s digitale platform for opsamling og formidling af metoder og vejledninger til innovations- og entreprenørskabsundervisning. Værktøjskassen er baseret på praktiske erfaringer fra kurser og forløb i mange forskellige faglige sammenhænge på KU.

Du kan læse mere om arrangementet og se programmet her.