Udvikling af KU's undervisningsmetoder – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Unipæd

21. januar 2015

Udvikling af KU's undervisningsmetoder

"Vi bliver præsenteret for et festfyrværkeri af nye metoder til, hvordan vi kan få de studerende engageret i undervisningen, og jeg bliver inspireret af de tips og tricks, vi får her på kurset.". Sådan lyder responsen fra Nathalia Brichet, der er postdoc i etnologi og ansat ved SAXO-instituttet på KUA.

Underviserne fra Humaniora, Københavns Universitet får i den kommende periode opgraderet deres undervisningsmetoder gennem universitetspædagogikum. Her underviser innovationskonsulent Bjarke Rubow de deltagende undervisere i innovation. Bjarke Rubow er en del af TEACH - det pædagogiske center på HUM, der i samarbejde med de pædagogiske centre på SAMF og SCIENCE udvikler I&E-forløb samt materiale og værktøjer til universitetspædagogikum, som en del af projektet Innovation & Entreprenørskab på KU.

Læs artiklen fra Universitetsartiklen "KU's underviserelærer nye undervisningsformer".

Nathalia Brichet og Line Hillersdal - to af deltagerne fra KU midt i en workshop på universitetspædagogikum