Mød din UCPH Innovation Hub i løbet af efteråret – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Mød din hub

28. august 2017

Mød din UCPH Innovation Hub i løbet af efteråret

KU har tre UCPH Innovation Hubs, og uanset om du er studerende, underviser, studieleder eller bare har interesse for innovation og entreprenørskab har vores hubs et tilbud til dig, så kom og ”Mød din hub”

”Mød din hub” er tre forskellige temaarrangementer, som finder sted i løbet af efteråret - ét arrangement i hver hub. Som studerende og (måske) allerede hubster, kan du få relevant viden om fx revisionsregler og cooperate-modeller, der gælder din startup, eller hvordan du kommer igang med din idé.

Er du underviser eller studieleder, kan du blive klogere på, hvorfor lige netop din rolle er så vigtig i arbejdet med at skabe tværfaglige og løsningsorienterede studerende.

Så mød op til et eller flere af de tre gratis ”Mød din hub”-arrangementer:

Det første arrangement løber allerede af stablen den 12. september (se forneden). Dato, tid og sted for de resterende temaarrangementer vil blive annonceret løbende. Der vil selvfølgelig være lækkert til ganen til alle tre arrangementer, mens din hjerne underholdes, og du bliver klogere.

Corporate Structure in Startups - dos & don'ts

Dato:
Tid: 15.00-16.30
Sted: KU PLUS. Njalsgade 76, Bygning 4A, 1. sal, Kbh. N

Som startup mangler man ofte overblik og struktur til at starte med, når man kaster sig ud i iværksætteri. Til dette arrangement kan du møde direktør Morten Høgh-Petersen, som gør dig klogere på, hvornår du fx skal registrere din startup, hvilke skattehensyn du bør være opmærksom på og meget mere.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her. Arrangementet foregår på engelsk.