Få finansiering til videreudvikling af din idé – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Få finansiering POC

24. november 2015

Få finansiering til videreudvikling af din idé

Har du behov for finansiel hjælp til at videreudvikle en god ide, så kan du søge om Proof of Concept senest 1. december.

Hvad kræver det at søge om finansiering?
Midlerne uddeles som hjælp til afprøvning af forretningsidéer. Så først og fremmest kræver vi af dig som ansøger, at du har en idé, som du brænder for, og som du ønsker hjælp til at få vurderet, videreudviklet eller realiseret.

Du kan søge om midler på op til 35.000 kr., men det er en forudsætning, at du kan lægge en egenfinansiering på 25 % af det beløb, du søger om. Søger du om fx 10.000 kr., skal du altså selv kunne bidrage med 2.500 kr. Efter aftale omkring hvad midlerne skal bruges til, betaler vi den samlede faktura og sender modtageren af finansieringen en faktura på de 25%.

Hvem kan søge?
Er du studerende ved Københavns Universitet kan du søge om finansiering.

Hvad må midlerne bruges til?
Udformningen af finansieringen tilpasses ansøgerens konkrete behov og kan fx være en kombination af betalt ydelse og sparring. Midlerne kan fx bruges til følgende:

• Nyhedsundersøgelser
  • Markedsundersøgelser
  • Pilotforsøg - fx leje af udstyr eller indkøb af reagenser
  • Konsultationer, rådgivning og mentorordninger
  • Udvikling af prototyper

Bliver du tildelt finansiering, får du også mulighed for at deltage i forskellige netværksaktiviteter. Du kan downloade et ansøgningsskema her. Ansøgninger sendes til Peter Ottesen via: pco@science.ku.dk

Tidsfristen for ansøgning af finansiering er den 1. september 2016.

Har du spørgsmål?
Så er du velkommen til at kontakte projektansvarlige på København Universitet:
Peter Ottesen, pco@science.ku.dk, tlf. 28 75 42 13.