Boost til idéer: Uddeling af POC-midler – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Boost til idéer: Uddel...

12. juni 2015

Boost til idéer: Uddeling af POC-midler

Studerende modtager midler til kvalificering og udvikling

D. 1. maj var der igen ansøgningsfrist på Proof of Concept (POC) midler til studerende fra KU, som hjælp til afprøvning og udvikling af forretningsidéer.

Studerende fra KU kan søges op til 35.000kr. , med den forudsætning at modtagerne kan lægge en egenfinansiering på 25%. Denne omgang har vi modtaget ansøgninger fra 9 projekter fra hele KU.

Denne gang går midlerne til to projekter: Sunshine, der også er en del af UCPH Innovation HUB og iHavn, der er bl.a. er finalister i Venture Cups startup competition under kategorien Mobile og Web. Bag Sunshine er Maria, der læser medicin og forsker i hudkræft. Christian læser til Cand. Polit og står bag projektet iHavn.

Sunshine, et projekt der handler om at forebygge hudkræft, skal bl.a. bruge midlerne til fremstilling af prototype, ide-testning hos målgruppe og markedsundersøgelser, udvikling af website og videoproduktion til at rejse venture kapital. iHavn, der skal hjælpe lystbådskibe sikkert i havn i København, skal bl.a. bruge midlerne til kodning af mere komplekse elementer i en app, køb af rettigheder, serverplads og ny teknologi.

Tidligere modtagere er bl.a. Ida og Pernille, der har studeret Idræt og været en del af UCPH Innovation HUB med deres virksomhed Aktivitetspiloterne. Her blev midlerne bl.a. brugt til design af logo, udvikling af website og produktion af et aktivitetskatalog.