Ansøgningsdeadline til Proof of Concept midler 1. november – Københavns Universitet

IE > Nyheder > PoC deadline 1 nov

20. oktober 2014

Ansøgningsdeadline til Proof of Concept midler 1. november

Proof of Concept - Få finansiering til udvikling af din idé!

Deadline den 1 november 2014 - Mandag d. 27 oktober fra 13:00-16:00 i UCPH Innovation Hub vil der være mulighed for at møde daglig leder af UCPH Innovation Hub Peter Ottesen og snakke med ham om hvordan man får lavet en god ansøgning til Proof-of-Concept midlerne. Kontakt Peter Ottesen på email pco@science.ku.dk eller tlf 28 75 42 13.

Hvad er det? Midlerne uddeles til studerende, som hjælp til afprøvning af forretningsidéer.

Hvor meget kan du søge om? Du kan søge op til 35.000 kr., men det er en forudsætning, at du kan lægge en egen­finansiering på 25 % af det beløb, du søger om. Søger du om f.eks. 10.000 kr., skal du altså selv kunne bidrage med 2.500 kr.

Hvem kan søge? Studerende ved Københavns Universitet, som ønsker hjælp til at få vurderet, udviklet eller realiseret deres idéer.

Du kan læse mere om Proof of Concept midlerne her og finde ansøgningsskemaet.