SEED Capital udlover 500.000 DKK til den fedeste start-up – Københavns Universitet

IE > Nyheder > SEED Capital

30. marts 2016

SEED Capital udlover 500.000 DKK til den fedeste start-up

FUNDING

For andet år afholder Venture Fonden SEED Capital ”SEED Discovery Day” efter et succesfuldt arrangement sidste år, hvor YourLocal løb med sejren og en investering på DKK 500.000.

Pitch om en investering på 500.000 kr.

Nu har du muligheden for at ansøge om at blive én af de 10 start-ups, der får lov til at pitche om en investering på 500.000 kr. over for en skarp jury. Venture Fonden SEED Capital leder efter en start-up med et fedt team og et produkt med potentiale for at blive den næste store succes. 

Lidt om Venture Fonden SEED Capital

SEED Capital solgte sidste år sports-trackeren Endomondo til amerikanske Under Armour for 575 millioner kroner. SEED Capital lever af gode ideer og er altid på udkig efter iværksættere med ild i maven og ambitionerne i orden:

”Vi regner med at se nogle super gode pitches til SEED Discovery Day. Vi ved, at Danmark vrimler med seje iværksættere og håber, at den næste store succes er at finde på DTU Skylab den 13. maj”, lyder det fra Investment Manager, Richard Breiter som også sidder i juryen.

Sådan gik det sidste års vinder

Sebastian Dueholm vandt sidste år med virksomheden, YourLocal. En app, der bekæmper madspild ved at give deres brugere mulighed for at finde butikker med overskydende madvarer på tilbud.

"At vinde SEED Discovery Day var det bedste der kunne ske for YourLocal. Før Discovery havde vi 3500 brugere, i dag har vi 50.000. Vi gik også fra 35 til 350 samarbejdsbutikker, og vi bliver ved med at blive større.

Sebastian Dueholm

Sådan tilmelder du dig

Har du/I et fedt tech-startup med store ambitioner, og er I tæt på eller har I allerede et funktionelt produkt, er det bare om at komme til tasterne. Du kan tilmelde dig her.

Hvad: SEED Discovery Day
Hvornår: Den 13. maj 2016
Hvor: DTU Skylab på DTU i Lyngby

Du kan læse meget mere om Pitch-eventet her.

For yderligere informationer kontakt:
SEED Capital: Line Grønlykke, mail: lbg@seedcapital.dk, telefon: +45 4111 2191
DTU Skylab: Kristoffer Buch, mail: knik@dtu.dk, telefon: +45 2118 0063