Sundhedsinnovative idéer søges – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Sundhedsinnovative idé...

10. januar 2017

Sundhedsinnovative idéer søges

Er I et team af studerende med en god idé? Så bliv Health Innovators.

Health Innovators er et inkubatorprogram for talentfulde teams, der arbejder med sundhedsinnovation. Den 1. marts starter programmet op og tilbyder dig og dit team 13 uger med inspirerende oplæg, skræddersyet individuel rådgivning, kontorpladser og meget mere.

Alt sammen for at bringe jeres idé et skridt tættere på at blive til virkelighed.

Studerende fra alle fakulteter på KU og med interesse for det sundhedsfalige er velkomne, for der er brug for tværfaglige kompetencer i det sundhedsfaglige perspektiv!

Hvis du har ideen, men mangler teamet, kan det findes ved hjælp af vores matchmaking-gruppe her.

Ansøgningsfristen er den 1. februar.

Du kan læse mere om programmet her.

Health Innovators er udviklet i Copenhagen Health innovation – et banebrydende samarbejde mellem CBS, DTU, KU, Metropol, Københavns Kommune og Region Hovedstaden.