Tiltrædelsesforelæsning - professor mso Claus Bøttcher Jørgensen – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Tiltrædelsesforelæsning

19. august 2014

Tiltrædelsesforelæsning - professor mso Claus Bøttcher Jørgensen

Den 1. marts 2014 tiltrådte Claus Bøttcher Jørgensen som professor med særlige opgaver inden for Innovation, Entreprenørskab og Omverdensrelationer.

I forbindelse med Claus Bøttcher Jørgensen's udnævnelse inviteres der til tiltrædelsesforelæsning d. 12 september ved det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Professoratet er det første af dets slags og har til hensigt at understøtte Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets arbejde, med at integrere innovation i uddannelserne og fortsat sikre en udadvendt dagsorden. Nærmere beskrivelse af professoratet og om Claus Bøttcher Jørgensen.

Tiltrædelsesforelæsningen finder sted:

Fredag den 12. september 2014 kl. 14:00 i Festauditoriet (A1-01.01), Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg C

Forelæsningen introduceres af Prodekan for erhvervssamarbejde og omverdensrelationer ved det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) Professor Sven Frøkjær. Forelæsningen foregår på dansk.

Efter forelæsningen er instituttet vært ved en reception samme sted.