Trænger du til en kop varm kaffe? – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Trænger du til en kop ...

18. november 2016

Trænger du til en kop varm kaffe?

Kom og mød KU's søde hub-værter og nyd en dejlig varm kop kaffe samtidig.

I denne uge kommer de nemlig rundt på alle fakulteter med egen kaffevogn, og som ægte baristaer står de klar med en kop varmt og til en snak om, hvad innovation og entreprenørskab på KU kan gøre for dig og din fremtid.

Har du aldrig hørt om hverken innovation eller entreprenørskab eller innovations-hubs på KU, så fortvivl ikke. Hub-værterne har nemlig stadig noget at tilbyde dig som studerende.

Så bare lad movember-skægget stå og mød op!

Her kan du finde kaffevognen:

• Mandag d. 21. november kl. 11-13 Karen Blixens vej 4 (ved Københavns Universitets Bibliotek)
  • Tirsdag d. 22. november kl. 11-13 Øster Farimagsgade 5 (Gennem porten ved Københavns Universitet)
  • Onsdag d. 23. november kl. 11-13 Thorvaldsensvej 40 (Ved indgangen til Universitetet)
  • Torsdag d. 24. november kl. 11-13 Universitetsparken 1 (Ved Datalogisk og Kemisk Institut)
  • Fredag d. 25. november kl. 11-13 Indgangen til Panum ved Nørre Allé