UCPH HUB på KU's Forårsfestival – Københavns Universitet

IE > Nyheder > UCPH HUB på KU's Forår...

07. maj 2015

UCPH HUB på KU's Forårsfestival

Fredag d. 8 maj løber KU's forårsfestival af stablen og dette år med deltagelse af UCPH Innovation HUB!

UCPH Innovation HUB deltager med en stand i vandrehallen i H.C. Ørstedsbygningen. Vi vil være på plads fra kl 14:00 med forskellige runder af aktiviteter, hvor deltagere vil blive udfordret i forskellige innovationskonkurrencer.

Innovationskonkurrencer  

Innovationskonkurrencerne er bygget op omkring forskellige metoder fra innovationsprocesser. Den ene konkurrence vil sætte fokus på metoden Confusion Tolerance. Her får deltagerne 10 minutter til at brainstorme og komme op med så mange ideer som muligt indenfor rammerne af et udvalgt tema. Temaerne til konkurrencen vil for eksempel være festivals, campus and trash, health and wearables og inspired by bio-cards. Den anden konkurrence omhandler Rapid Prototyping. I denne metode skal deltagerne fremstille prototyper og gøre deres ideer mere konkrete. 

Der er lagt op til en sjov dag med maser af innovation, slik, hygge og øl. Vi udlodder øl-vouchers til de heldige deltagere på dagen. Følg med på UCPH Innovation HUBs Instagram profil hvor vi vil opdaterer fra festivalen. 

Se det endelige program for forårfestivalen