I&E Undervisernetværk på LinkedIn – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Undervisernetværk på L...

28. oktober 2014

I&E Undervisernetværk på LinkedIn

Du kan nu finde Innovations- & Entreprenørskabs Undervisernetværket på KU på LinkedIn.

Find Undervisernetværkets LinkedIn-gruppe via følgende link: https://www.linkedin.com/groups?viewMembers=&gid=8189013&sik=1414399194118

Gennem netværket og LinkedIn-gruppen kan du holde dig opdateret om seminarer, konferencer og studieture med fokus på innovation og entreprenørskab i undervisningen. Hvis du er forsker og underviser på KU og interesseret i at blive medlem af netværket, skriver du blot til Professor Claus Bøttcher Jørgensen på: clausbj@sund.ku.dk.

I netværket er vi i skrivende stund i gang med at planlægge prøveformsseminaret d. 24. november i samarbejde med Universiteternes Innovations- og Entreprenørskabspædagogiske Netværk (UNIEN) og Fonden for Entreprenørskab (FFE), samt en studietur til London i foråret 2015.