Undervisningsudvikling på innovations- og entreprenørskabsfeltet - behov, udfordringer og muligheder – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Undervisningsudvikling...

04. januar 2017

Kom til en spændende og lærerig seminardag på Københavns Universitet. Dagen byder på inspirationsoplæg og workshops, som har fokus på de erfaringer, man har gjort sig med at designe og køre I&E-efteruddannelsesprogrammer for undervisere på de videregående uddannelser på Århus Universitet, på de kreative uddannelser i Norden og på Københavns Universitet.

Er du studieleder, underviser, pædogisk konsulent eller måske AC-medarbejder med strategisk fokus, så er dagen helt sikkert noget for dig. Du er også velkommen, hvis du har interesse for innovations- og entreprenørskabsfeltet.

Se programmet for dagen her.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til Pernille Berg hos Fonden for Entreprenørskab på pberg@ffe-ye.dk. Tilmeld dig senest 18. januar.

Seminaret finder sted torsdag d. 26. januar fra kl. 9.45-17.00 i Udvalgsværelse 3 på Nørregade 10, 1017 København K.