Projektorienteret forløb hos The Seed? – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Projektorienteret forl...

12. juni 2017

Projektorienteret forløb hos The Seed?

Læser du på Det Humanistiske eller Samfundsvidenskabelige Fakultet, så søger The Seed måske lige netop dine kompetencer til et projektorienteret forløb i efteråret 2017 eller foråret 2018.

The Seed er en startup i KU PLUS, den nye UCPH Innovation Hub, som ligger på Søndre Campus. The Seed arbejder for at booste integrationen af flygtninge på det danske arbejdsmarked gennem en online platform til rekruttering og opkvalificering af flygtningene. Den online platform opsamler data om personlige og faglige kompetencer hos flygtningene, og på den måde matcher The Seed ansøgerne med de rette virksomheder.

Du har nu muligheden for at komme i projektorienteret forløb hos The Seed med kontorplads på KU PLUS, hvor du kan opbygge egne kompetencer inden for innovation og iværksætteri.

Læs meget mere om forløbet og hvordan du ansøger her.