Realiser din idé og få ECTS – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Realiser din idé og få...

20. oktober 2015

Realiser din idé og få ECTS

Iværksætteri

Før var et virksomhedsprojekt kun noget som skete i samarbejde med en privat eller offentlighed virksomhed eller organisation. Som noget nyt kan du nu tage et virksomhedsprojekt i din egen virksomhed. Du skal bare have en god idé, der er forankret i din faglighed.

Lav et virksomhedsprojekt i din egen virksomhed og få op til 30 ECTS på samme tid

Drømmer du om at blive iværksætter? Så start i dag! Nu har du muligheden for at udvikle og realisere en faglig idé til et kommercielt eller social-entreprenørielt koncept, en virksomhed eller organisation under studiet. Tag et 15 eller 30 ECTS virksomhedsprojekt-forløb hos UCPH Innovation HUB og start din egen karriere uden at forlænge studietiden eller gå på kompromis med din uddannelse.

Tag et 15 eller 30 ECTS virksomhedsprojekt-forløb hos UCPH Innovation HUB og:

• Få tid til at udvikle og realisere dit iværksætterpotentiale
  • Arbejd od udvikl din faglighed i en kommerciel kontekst
  • Lær teori og praksis omkring entreprenørskab, innovationsprocesser, idéudvikling, markedsanalyse, produktudvikling, virksomhedsudvikling, markedsføring og networking
  • Få adgang til et kommercielt netværk, der kan kvalificere din idé
  • Bliv en del af UCPH Innovation HUB’s startup miljø med andre studenter-iværksættere på Nørre Allé 63

Et virksomhedsprojekt-forløb er for dig, der går med drømmen om at skabe din egen virksomhed og karriere. Du har allerede en virksomhed, et projekt eller en god idé/koncept, som du gerne vil udvikle og realisere. Du er motiveret for at udvikle din idé omkring din faglighed og samtidig lære om entreprenørskab, idéudvikling, design thinking, virksomhedsudvikling, markedsføring og produktudvikling i teori og praksis.

Hvad er kravene?

Alle studerende fra Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet kan tilmelde sig forløbet. Læser ud på et andet fakultet, så skal du undersøge om din studieordning tillader at du tager et virksomhedsprojekt-forløb.

Du skal have bestået førsteårsprøven på din bacheloruddannelse, før end du kan starte på et virksomhedsprojekt.

Dit virksomhedsprojekt følger uddannelsens almindelige blokstruktur. Det betyder, at du kan lave et virksomhedsprojekt

• på fuld tid i én/to blokke (henholdsvis 15 eller 30 ECTS-point)
  •  halv tid over to/fire blokke (henholdsvis 15 eller 30 ECTS-point),hvis du har ECTS-givende aktiviteter sideløbende

Virksomhedsprojektet starter i forbindelse med blokstart og projektrapporten har afleveringsfrist tidligst to uger før eksamensugen for projektets sidste blok.

Andre studerende

Studerende uden for Science skal søge forhåndsgodkendelse hos deres eget studienævn, og derefter søge virksomhedsprojektet som meritstuderende.

Mere information og tilmelding

Kontakt lektor Carsten Nico Hjortsø, Insitut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, og hør mere om muligheden: cnh@ifro.dk & Tlf. 3533 2287.

Deadline via selvbetjeningen på KUnet inden 1. november.