Workshop - Grow your local entrepreneurial ecosystem – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Workshop - Grow your l...

25. juni 2015

Workshop - Grow your local entrepreneurial ecosystem

Der er meget fokus på at understøtte entreprenørskab, men få anvisninger på hvordan man i praksis griber opgaven an. Her er chancen for at blive opdateret på state-of-the-art viden omkring entreprenørielle økosystemer, og om hvordan man udvikler dem gennem en spændende tre-timers workshop.

Workshoppen ledes af den internationalt anerkendte entreprenørskabsforsker Dr. Norris Krueger (www.about.me/norriskrueger) fra USA, som vil fokusere på at bringe deltagerne gennem et intenst hands-on, deltagerinddragende forløb, hvor de introduceres til konkrete redskaber, der gør dem i stand til at understøtte og lede aktiviteter med henblik på at udvikle deres egne lokale økosystemer. Er du en aktiv spiller på entreprenørskabsscenen, bør du ikke gå glip af denne workshop.

Tilmelding: Tilmeld dig workshoppen her

Sted og tid: Workshoppen afholdes fra kl. 9-12 d. 30. juni på Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRO), Rolighedsvej 25, Byg. A. 1.sal, lokale BS Jørgensen. Der er sandwich og mulighed for networking efter workshoppen.

Workshoppen foregår på engelsk.

Arrangementet afholdes i samarbejde mellem CBS MBA Accelerator, UCPH Innovation Hub og Institut for Fødevare- og Ressource Økonomi, Københavns Universitet. For yderligere information kontakt Carsten Nico Hjortsø på 3532 2287 / cnh@ifro.ku.dk

Key Takeaways for Participants:
Takeaway #1: Attendees get briefed on the state of the art of our understanding of entrepreneurial communities and how to build them.
Takeaway #2: Attendees will learn how they can personally help drive their own entrepreneurial ecosystem bottom up!
Takeaway #3: Attendees will learn what it takes to help align resources in their ecosystem.
Takeaway #4: Attendees will take away proven “rallying” tactics for their communities.
Takeaway #5: Attendees will take away tools to build comprehensive, long-term strategies for ecosystem development.
Takeaway #6: Attendees will take away a comprehensive set of markers and metrics that any community can deploy to ensure that the right processes are underway.