For Studerende – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IE > For Studerende

Innovation og Entreprenørskab for studerende

Vi arbejder med innovation og entreprenørskab i dit studieforløb. Vi arrangerer workshops, events, arrangementer, gå-hjem-møder og undervisningsforløb for alle studerende på Københavns Universitet i samarbejde med innovationskonsulenten på KU samt en række inspirerende samarbejdspartnere fra erhvervslivet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i vores arrangementer eller savner overblik over området.

Få kontorplads og kend dine muligheder

Vi tilbyder kontorpladser, et netværk og fællesskab af entreprenante studerende og gratis og fortrolig rådgivning og sparring til alle studerende, som ønsker at starte eget projekt eller virksomhed. SCIENCE Hub og SUND Hub fungerer som projekt- og kontorpladser for dig, der drømmer om at udvikle dine idéer. Begge hubs er for alle studerende på KU.

Hvis du har en idé, et projekt eller overvejer at starte en virksomhed, kan du kontakte Dorthe Lynnerup (SCIENCE Hub) eller Martin Bonke Justesen (SUND Hub). De kan give gode råd om forretningsplanlægning og begge kommer med mange udviklingsprojekter i bagagen.

Du kan aftale et møde med Dorthe Lynnerup eller Martin Bonke Justesen ved at sende dem en mail og lave en aftale. Der er løbende optag i begge hubs.
Læs om optagelsesproceduren.

Følg os på Facebook og Instagram

Du kan følge SCIENCE Hub og SUND Hub på Facebook. Her kan du holde dig opdateret om de aktiviteter, som der arrangeres inden for I&E på KU og følge med i, hvad der sker af øvrige workshops, events, konkurrencer og andre spændende aktiviteter inden for innovation og entreprenørskab generet.

På Instagram  kan du følge SCIENCE Hub. Få et indblik i hub'ens daglige aktiviteter og følg med, når en studerende fra hub'en overtager Instagram-kontoen og giver dig et unikt indblik i hverdagen som studerende med egen virksomhed eller projekt.

I&E Kurser og sommerskole

Hvert semester udbydes der ECTS-kurser på KU, der har fokus på Innovation og Entreprenørskab. Du kan finde en liste med kurser for 2016/2017 på HUM, SAMF, SUND og SCIENCE.