Projektorienteret forløb i egen eller andres startup

Er du nysgerrig på livet som iværksætter eller er du allerede i gang med at udvikle din egen virksomhed? Tag i projektorienteret forløb (i daglig tale praktik) i andres eller din egen startup:

  • Du får du en unik mulighed for afprøve din faglige viden i praksis.
  • Du har mulighed for at få ECTS-point for praktikken.
  • Du træder du direkte ind i maskinrummet og tager del i alle faser fra idéudvikling til eksekvering. 
  • Du bliver en del af hverdagen i en af de tre UCPH Innovation Hubs med gratis kontorfaciliteter, netværk og rådgivning.

Sådan foregår et forløb

Når du er i et projektorienteret forløb i din egen eller andres startup skal du være medlem af en af de tre UCPH Innovation hubs. Det er gratis at være medlem.

Som en del af forløbet skal du også deltage i en af de tre hubs workshops for studerende i startups. På workshopsene bliver du introduceret til metoder, litteratur og modeller til at arbejde med innovation og entreprenørskab i praksis, og du får redskaber til at indgå i og analysere virksomhedens proces fra idé til forretning.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du er nysgerrig på at få et projektorienteret forløb enten i din egen startup eller andres, så kontakt en af de tre UCPH Innovation Hubs for at høre mere. De tre hubs kan vejlede dig til at finde ud af, om du har mulighed for at tage et projektorienteret forløb med ECTS-point på din uddannelse.

 

 

 

 

 

 

 

 


EU-logo