Den gode idé er drevet af passion for håndværk

Med en baggrund inden for tømrer- og snedker branchen, har Hjalte en god fornemmelse for det gode håndværk og kvalitetsprodukter. I dag studerer han antropologi på Københavns Universitet og samtidig arbejder han på virksomheden Crate Nordic, hvor hans passion for unikke håndværksmøbler og design kan udfoldes. Hjalte har en kontorplads i UCPH Innovation Hub, hvor han modtager rådgivning og bl.a. har lagt en plan for udviklingen af cratenordic.dk i samarbejde med en innovationskonsulent.

Cratenordic.dk er et fællesskab og en online platform for køb og salg af unikt dansk kvalitetshåndværk med udgangspunkt i møbel og interiør. Tanken bag konceptet er at skabe en direkte salgskanal for den mindre producent, som køberen kan kontakte direkte gennem sitet. Produkterne fra de mange små producenter vil således afspejle et bredt varierende sortiment af unikke møbler og interiør, skabt på baggrund af kvaliteten i det gode håndværk.

Blå bog
Hjalte Betak
Bor på Frederiksberg
Læser på bachelordelen på Antropologi

Hjalte udvikler virksomheden i samarbejde med hans partner Jonas, der læser på DTU. De er i øjeblikket i fuld gang med at programmere og designe markedsportalen.

Crowdfunding gennem Kickstarter

I november 2014 satte Hjalte en crowdfundingkampagne igang på Kickstarter.com, hvor cratenordic.dk indsamlede over 35.000kr. Den rejste kapital benyttes til programmering og design af platformen, udvikling af betalingsystem, samt implementering af gode idéer fra sitets ’medlemmer’. Fællesskabet og communitiet spiller nemlig en stor rolle i udviklingen af sitet, forklarer Hjalte, og udgangspunktet er derfor at teste målgruppens behov og interesser, således at de kan udvikle en platform, som giver størst mulig mening og værdi for brugerne.

Besøg cratenordic.dk.