Samarbejd med UCPH Innovation Hubs i din undervisning

Kurser med innovation og entreprenørskab øger de studerendes motivation og bidrager til at øge karriereparatheden. Københavns Universitets tre innovationshubs tilbyder flere former for samarbejde og alle tilbud er gratis for dig som underviser. Og husk - I&E er relevant for alle undervisere og stuerende - uanset fagområde!

Sådan kan du samarbejde med UCPH Innovation Hubs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startup/Innovation Cases (SCIENCE Hub og Human & Legal Hub): Studerende eller alumne tager deres startups med til en undervisningsgang, hvor de studerende anvender deres viden til at give rådgivning eller forslag på særlige problemstillinger. Der er også mulighed for at komme med relevante cases, som kan sætte gang i de studerendes karrieredrømme. En præsentation af en case tager 1-2 timer. 

Kontakt UCPH Innovation Hubs

UCPH Innovation Hubs består af SUND Hub, SCIENCE Hub og Human & Legal Hub. Alle tre hubs udbyder forskellige former for samarbejde med undervisere. Alle tilbud er gratis for dig som undervisere. 

Vores samfund har brug for studerende, der kan skabe, udvikle, samarbejde og bidrage til at løse de globale problemer. Når dit kursus indeholder elementer af innovation og entreprenørskab, får dine studerende mulighed for at udvikle deres innovative kompetencer, og dermed blive bedre rustet til fremtidens arbejdsmarked. 

Er du nysgerrig på et samarbejde med en af KU's tre innovationshubs, kan du kontakte dem for at høre nærmere - se kontaktinformation i højreboksen.