Netværksevent for sundhedsprofessionelle og undervisere

Netværket for Sundhedsprofessionelle og Undervisere (NSU) inviterer til netværksevent, hvor vi deler erfaringer og sætter fokus på, hvordan vi samarbejder bedst på tværs.

Programmet byder på:


Oplæg om kollaboration

Jakob Wested giver os en filosofisk indføring i den svære kunst af samarbejde. Hvordan samarbejder vi bedst på tværs i sundhedsvæsenet? Hvad er forskellen på arbejdsdeling og samskabelse? Jakob Wested er medforfatter til bogen Kollaboration og post doc ved Københavns Universitet.

Tre cases på samarbejde i praksis

  • Samarbejde mellem studerende og Bispebjerg
    Kom og hør hvordan en udfordring, som intensivsygeplejersker mødte i deres hverdag på Bispebjerg, blev løst af studerende fra Københavns Professionshøjskole i samarbejde med studerende fra DTU.

  • SKT, Københavns Professionshøjskole og Region H.
    De tre institutioner samarbejder om en heldags Co-creation workshop, hvor studerende fra Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere på KU og uddannelserne Sundhed og ernæring og Ergo fra Københavns Professionshøjskole samarbejder om at løse en udfordring stillet af Region H.
  • Sygeplejerskeforløbet og Center for Organsygdomme og kræft (COK)
    Casen er et eksempel på, hvordan man som en organisation i forandring kan skabe forandring. Casen giver også indblik i, hvordan man kan inddrage studerende i at udvikle deres egen uddannelse.


Efter arrangementet serveres kanapéer og petit fours.

Tilmeld dig her

Samarbejde om sundhedsinnovation i uddannelse:
CHIs Netværk for Sundhedsprofessionelle og Undervisere


Netværket skal gøre det nemt at samarbejde om at inkorporere konkrete sundhedsudfordringer i uddannelser. Det giver nemlig stor værdi at lade studerende arbejde med sundhedsudfordringer.

Dette arbejde understøtter netværket ved at skabe møder halvårligt mellem sundhedsprofessionelle og undervisere, hvor fokus er på at facilitere erfaringsudveksling og inspirere til, hvordan sundhedsudfordringer bedre kan sættes i spil i uddannelse.