24. marts 2017

Åben SCIENCE Hub hver tirsdag

Som et nyt initiativ slår SCIENCE Hub dørene op for alle iderige sjæle hver tirsdag kl. 15-17. Herunder kan du læse, hvad det betyder for iværksætter og Aktivitetspilot Pernille Feld Snitkjær at være en del af startup kontorfællesskabet på KU.

Pernille Feld SnitKjær har kastet sig ud i iværksætteri under sit idræt-studie og er en del SCIENCE Hub – et gratis tilbud om kontorplads, hjælp til forretningsudvikling, coaching og netværk til iderige KU-studerende der ønsker at starte egen virksomhed, mens de studerer. Pernille har udviklet sit startup, Aktivitetspiloterne, hvorigennem hun søger at inspirere til mere bevægelse i hverdagen. Det gør hun blandt andet ved at rådgive virksomheder om, hvordan de kan få sunde, glade og effektive medarbejdere gennem aktive pauser i arbejdstiden.

”Som startup giver det enormt meget, at man kan have sin arbejdsplads blandt andre startups. Det giver god stemning og drive til at fortsætte iværksætterlivet, der ikke altid er lige let,” smiler Pernille Feld Snitkjær, Founder i Aktivitetspiloterne. 

Hun fortæller, at det har gjort iværksætterlivet nemmere for hende, at hun er en del af SCIENCE Hub, da der altid er nogen at spørge til råds og få feedback fra. Derudover har Pernille fået en mentor gennem SCIENCE Hub, der giver hende værdifuld sparring.

Åben Hub hver tirsdag 15-17

Som et nyt initiativ slår SCIENCE Hub (del af UCPH Innovation Hub) dørene op for alle interesserede hver tirsdag fra kl. 15-17. Her vil både startups og ansatte i Hub’en være til stede for at snakke med alle, der har lyst til at diskutere ideer, iværksætteri, samarbejde eller blot er nysgerrige på at se stedet. Initiativet er både til glæde for gæster udefra og for de Hubsters, som er allerede er tilknyttet kontorfællesskabet.

”Åben Hub er et nyt tiltag, som giver os i Hub'en en anledning til at hygge samtidig med, at vi får ordnet nogle praktiske ting. Det er altid spændende at høre om andres startup-ideer, så jeg kan kun anbefale at komme forbi og hilse på under helt uformelle rammer. Min erfaring er, at jo mere man fortæller om sin idé, jo mere udvikler den sig,” siger Pernille afslutningsvis.

Så går du med en drøm om at springe ud som iværksætter, mens du studerer? Eller er du interesseret i at udforske en idé, et problem eller måske springe ombord på et team, så kig forbi til Åben Hub hver tirsdag fra kl. 15-17 på Nørre Allé 63, 2. sal. Alle er velkommen.