28. marts 2019

Årets første runde af midler fra I&E studenterpuljen er fordelt

Studenterorganisationer er vigtige, når det kommer til at udbrede innovations- og entreprenørskabsaktiviteter til studerende på KU. Universitetet har derfor afsat midler til at understøtte aktiviteter, hvor der er fokus på, hvordan studerende kan bruge deres faglighed i praksis.

I&E StudenterpuljenSeneste ansøgningsrunde er netop afsluttet, og ni forskellige studenteraktiviteter og -organisationer har fået del i midlerne. En af modtagerne er SIMA, en tværfaglig forening, der sætter fokus på samfundsvidenskabelige perspektiver og handling overfor klimaforandringerne.

Women in Business har også fået del i puljen. Deres ønske er at bringe fokus på, hvordan kvindelige studerende kan få mest ud af deres potentiale og engagere sig i det omkringliggende samfund og erhvervsliv. Også Synapse, der med en BioBusiness Summer School vil give 60 studerende indblik i bl.a. entreprenørskabs muligheder inden for pharma og biotek, har modtaget midler.

Næste ansøgningsrunde er den 1. september 2019, og vil blive annonceret her på ie.ku.dk.

Find en studenterorganisation

Du kan finde studenterorganisationer, der sætter fokus på innovation og entreprenørskab her og holde øje med, hvornår de afholder relevante arrangementer for dig.