15. november 2019

Kursustilmelding er åben: Bliv klogere med et kursus i innovation og entreprenørskab

Kursustilmelding for næste semester er startet! Vidste du, KU tilbyder over 90 kurser inden for innovation og entreprenørskab?

​​Vil du lære at tænke kreativt, innovativt og arbejde med at løse problemer fra virkeligheden? Med en kursus inden for innovation og entreprenørskab får du mulighed for at udvikle dine innovative kompetencer, så du bliver rustet til fremtidens arbejdsmarked.

Kurserne giver dig mulighed for styrket din faglighed og ikke mindst dine evner til at skabe, udvikle, samarbejde og kommunikere.

KU har lige nu over 90 kurser og sommerskoler inden for innovation og entreprenørskab fordelt på næsten alle fakulteter.

Se en oversigt over alle kurserne her, som du også finder i kursuskataloget.