17. februar 2020

Grib muligheden for at studere entreprenørskab på Berkeley

Spar Nord Fonden sender 5 talentfulde studerende på betalt studieophold til Berkeley, hvor de samtidig skal udvikle deres egen FinTech-startup. Ansøgningsfristen er 1. marts 2020. 

Er du interesseret i FinTech, entreprenørskab og Californien? 5 studerende har nu mulighed for at få et betalt udvekslingsophold på Berkeley i Californien. Tuition, flybilletten, bolig og omkostninger er der sørget for - til gengæld skal du præsentere og arbejde med en idé til en FinTech-startup! 

FinTech Fellowship består af to parallelle forløb. Du får mulighed for at studere finansiel teknologi og iværksætteri på et af verdens førende universitet. Sideløbende deltager du i et entreprenørskabsforløb, hvor du skal arbejde med at udvikle din egen FinTech-idé.  

Interesseret? Læs om de 5 studerende, der lige nu er på Berkeley eller se denne video med Alexandra fra ITU, der tog afsted sidste år.

Du sender din ansøgning direkte til FinTech Fellowship, hvor du blandt andet skal lave en videopitch med din idé. Du kan læse mere om det her.

Ansøgningsfristen er d. 1. marts kl. 23.59 for studieophold i efterårssemesteret 2020.