27. april 2020

Så er I&E studenterpuljen fordelt

KU afsætter årligt midler til at støtte studenterdrevne I&E-aktiviteter, hvor der er fokus på, hvordan studerende kan bruge deres faglighed i praksis.

Studenterorganisationer er vigtige, når det kommer til at udbrede innovations- og entreprenørskabsaktiviteter til studerende på KU. Derfor uddeler KU hvert år midler via I&E-studenterpulje, hvor en bred vifte af aktiviteter får økonomisk hjælp til bl.a. at planlægge spændende arrangementer for dig og dine medstuderende. I den seneste ansøgningsrunde har 7 forskellige studenteraktiviteter og -organisationer har fået del i midlerne.

En af modtagerne er TABU – et Religionsvidenskabeligt tidsskrift, som modtog tilskud til afholdelse af workshops med fokus på tværfagligt og socialt fællesskab, hvor studerende udveksler kreative og innovative måder at arbejde med deres studie.

Feministisk Forening har også fået del i puljen. Deres ønske er fremme debat om feminisme og ligestilling, samt at øge innovationslysten blandt studerende. Også Studenterrådet modtog midler fra puljen til et kursus om organizing, som er en metode, der fokuserer på skabelsen af fælleskaber.

Andre, der også har fået tildelt midler, er studenterorganisationerne Women in Business, Rhea - Humanistisk Klimaforening, DANSIC og Copenhagen Web Fest.

Næste ansøgningsrunde vil blive annonceret her på ie.ku.dk.

Find en studenterorganisation

Du kan finde studenterorganisationer, der sætter fokus på innovation og entreprenørskab her og holde øje med, hvornår de afholder relevante arrangementer for dig.