9. februar 2021

Det blev pengene fra I&E Studenterpuljen 2020 brugt på

KU støtter hvert år studenterorganisationer og initiativrige, innovative studerende til at afholde arrangementer, der har et innovations- eller entreprenørskabsigte. Herunder kan du læse, hvem der fik midler i 2020 og hvad pengene blev brugt til.

Studenterorganisationer og innovative studerende er centrale drivkræfter i styrkelsen af innovation og entreprenørskab (I&E) på KU. Derfor støtter KU deres studenterdrevne innovations- og entreprenørskabsaktiviteter med 150.000 kr. hvert år.

Støtten går til studenterorganisationer og studerende, der har fokus på, hvordan studerende kan bruge deres faglighed i praksis, og som engagerer sig i det omkringliggende samfund. Det kan eksempelvis være ved at løse udfordringer i samfundet, og ved at arbejde med, hvordan viden fra universitetet kan bidrage til samfundsudviklingen.

I 2020 fik studenterorganisationen DANSIC, Copenhagen Web Fest og Studenterrådet tildelt midler fra I&E Studenterpuljen. Nedenfor kan du læse mere om, hvad de hver især brugte pengene til.