31. august 2021

KU får nyt innovationscenter

Københavns Universitets nye innovationscenter skal hjælpe studerende og forskere i gang med nye virksomheder. Innovationscenteret vil blandt andet omfatte faciliteter, kurser, rådgivning og feedback fra andre studerende, der også er iværksættere.

Innovationscenteret skal yderligere bidrage til at virksomheder, der arbejder med at finde løsninger på megaproblemer, kan få lettere adgang til frontlinjeforskning på ku.

Vil du vide mere om det nye innovationscenter?

Læs mere her:

Nyt innovationscenter skal hjælpe studerende og forskere i gang med nye virksomheder

Studerende og forskere kan se frem til mere hjælp fra Københavns Universitet (KU) til deres projektideer og start-up-virksomheder

Københavns Universitet får innovationscenterchef

Marius Sylvestersen bliver Københavns Universitets første innovationscenterchef med ansvar for et nyoprettet, fælles innovationscenter.