22. september 2021

NYE VEJE FOR ENTREPRENØRSKAB OG VÆRDISKABELSE FOR ANDRE

ie

Innovations- og iværksætterlysten vokser på de danske universiteter. Studerende bidrager til nye løsninger, virksomheder; kulturel, økonomisk og social værdiskabelse og vækst, og er på den måde med til at løse nationale og globale udfordringer.

KU har sammen med fire andre danske universiteter og Fonden for Entreprenørskab gennem tre år skabt helt nye muligheder for innovation og entreprenørskab via det nationale partnerskab StartUp i Praksis.

Nu inviterer partnerskabet bag projektet velkommen til en række seminarer for undervisere, vejledere og øvrige med interesse i innovation og entreprenørskab på de videregående uddannelser i Danmark.

Her finder du inspiration, ny viden og får mulighed for at dele din viden og erfaringer om innovation og entreprenørskab på de videregående uddannelser i Danmark.

Deeper learning through students creatingvalue for others – 18. november

På Københavns Universitet sætter vi fokus på arbejdet med entreprenørskab og værdiskabelse i undervisningen.

Vi får besøg af Martin Lackaeu fra Chalmers University til en workshop den 18. november om eftermiddagen. Martin Lackaeu har forsket i værdiskabelse og i, hvordan man gennem undervisningstilgange, didaktik og pædagogik kan klæde studerende på at til at skabe værdi for andre og med andre.

Hvis du er interesseret i praksissamarbejder, værdiskabelse (både økonomisk, kulturel og social) så tilmeld dig workshoppen allerede i dag, der er begrænset deltager antal. Du tilmelder dig her

Et hybrid seminar med mange spændende events og kick off 14. oktober

Du også deltage i en række andre workshops om nye veje til entreprenørskab. Vi lægger ud med et online kick off den 14. oktober, hvor du kan blive inspireret af, hvordan vi på fem danske universiteter har arbejdet med at udbrede nye muligheder, hvordan det forankres på uddannelserne, hvilken værdi, det har skabt, og hvad vi kan lære af hinanden.

Du tilmelder dig kick off her.

Vi åbner samtidig for en guldgrube af andre aktiviteter og erfaringer i de lokale kontekster, hvor du kan møde kolleger, blive inspireret og dele erfaringer. Du finder hele programmet her