16. august 2021

Søg om midler til studenteraktiviteter

Har du en idé til en aktivitet for studerende, der har med innovation eller entreprenørskab at gøre? Lige nu kan du og din studenterorganisation søge økonomisk støtte gennem I&E Studenterpuljen til aktiviteten. Ansøgningsfristen er den 26. september 2021.

Støtten skal gå til aktiviteter, som er arrangeret af studenterorganisationer og studerende, der har fokus på, hvordan studerende kan bruge deres faglighed i praksis, og som engagerer sig i det omkringliggende samfund.

Det kan eksempelvis være ved at løse udfordringer i samfundet og ved at arbejde med, hvordan viden fra universitetet kan bidrage til samfundsudviklingen.

Støtten kan også gå til at markedsføre og afholde virtuelle aktiviteter i studenterorganisationer eller at booste en studenterorganisation, som har oplevet dalende engagement ifm. corona-situationen.

Læs mere om, hvem der kan søge midlerne og hvordan du søger her.