29. oktober 2021

Vær med til Copenhagen Sustainability Challenge 19. – 21. november

Har du lyst til at prøve kræfter med virkelige problemstillinger, bringe din faglighed i spil, og løse udfordringer om affaldshåndtering- og reduktion på Roskilde Festival sammen med studerende fra KU og andre universiteter? Challengen afholdes 19.-21. november i Fiolbibliotekets smukke historiske rammer – og du kan sikre dig en plads nu.

Vær med når Actory - et samarbejde mellem Københavns Universitet og Studenterhuset - med Roskilde Festival som partner slår dørene op til Copenhagen Sustainability Challenge. Undervejs vil I få sparring, råd og vejledning. Actory har allieret sig med en række eksperter på området, som står klar til at hjælpe dig. Challengen giver med sit kompakte format på 3 dage alle studerende muligheden for at gøre en bæredygtig forskel – her og nu.

Læs mere her og tilmeld dig senest 10. november

Case Challenge - Hjælp Roskilde Festival med at blive grønnere

Til Copenhagen Sustainability Challenge vil du møde studerende fra vidt forskellige studieretninger og universiteter, og sammen løse en konkret bæredygtighedsudfordring, der relaterer sig til Roskilde Festivals arbejde med at optimere på reduktion og sortering af affald. Vær med til at rykke festivalen i en mere bæredygtig retning – dine ideer kan blive til virkelighed allerede til sommer.

Hvorfor deltage?

Du vil få god sparring, underholdning og forplejning i løbet af de tre dage – udvide dit netværk blandt studerende og møde inspirerende mentorer og dommere. Du kan forvente:

  • Tværfagligt teamwork
  • Gratis forplejning
  • Præmier til de bedste idéer
  • Lær om innovation, projekt- og idéudvikling
  • Mød repræsentanter fra virksomheder, offentlige organisationer og NGO’er
  • Få mulighed for at teste din idé på Roskilde Festival 2022
  • SKAB bæredygtig forandring

Alle studerende på bachelor- kandidat- og ph.d.- niveau har mulighed for at tilmelde sig. Det kræver ingen specifik faglig baggrund. Ansøgningsfrist 10. november. Læs mere om eventet og tilmed dig her.

Emner