25. august 2019

Deltag i Global Health Case Challenge 2019

Brug din faglighed i praksis og samarbejd med andre studerende om at løse årets Global Health Case Challenge. Temaet for casen i år er ”Bending the Curve of Obesity”.

Københavns Universitet, Steno Diabetes Center Copenhagen, Cities Changing Diabetes and EIT Health inviterer universitets studerende fra alle fag til at udvikle en løsning på en udfordring relateret til fedme.

Brug din innovative og kreative tankegang til at komme med idéer til årets Global Health Case Challenge, der er bliver afholdt i København den 10.-11. oktober. Tilmeldingsfristen er den 10. september.

Du kan læse mere og tilmelde dig Global Health Case Challenge 2019 her.

Sidste års tema for Global Health Case Challenge var Synergies in Urban Development. Du kan se en fotoreportage fra GHCC 2018 her.