27. september 2019

Efterårets runde af midler fra I&E studenterpuljen er fordelt

I&E Studenterpuljen

Studenterorganisationer er vigtige, når det kommer til at udbrede innovations- og entreprenørskabsaktiviteter til studerende på KU. Universitetet har derfor afsat midler til at understøtte aktiviteter, hvor der er fokus på, hvordan studerende kan bruge deres faglighed i praksis.

Efterårets ansøgningsrunde er afsluttet, og syv forskellige studenteraktiviteter og -organisationer har fået del i midlerne. En af modtagerne er Digi-Talks, der med en række talks vil etablere en debat om digitalisering på tværs af uddannelser på KU

En anden modtager er KUAK (Kinastudiers Alumneforening for Kinastudier), der har fået støtte til at afholde en case konkurrence, hvor casen skrives i samarbejde med kunstneren Simone Aaberg Kærn, der er aktuel med en udstilling på Det Danske Kulturinstitut i Beijing

Næste ansøgningsrunde er i starten af 2020, og vil blive annonceret her på ie.ku.dk.

Find en studenterorganisation

Du kan finde studenterorganisationer, der sætter fokus på innovation og entreprenørskab her og holde øje med, hvornår de afholder relevante arrangementer for dig.